Cebeo als werkgever

Duurzaam en stabiel

Wie van plan is een contract te sluiten, wil toch zijn 'partner' kennen? Je wilt dus ook weten hoe Cebeo als werkgever in elkaar steekt. Hier trekken we de lijn door die we ook als onderneming hanteren. Cebeo hecht groot belang aan stabiliteit. Door de jaren heen is dat een van de hoekstenen gebleken voor onze groei. Groeien doen we overigens niet alleen omzetmatig, ons aantal medewerkers is mee gestegen.

Duurzaamheid

Cebeo hecht ook veel belang aan duurzaamheid. Daar streven we naar in de relatie met onze klanten, leveranciers én medewerkers. Vanuit deze visie is het duidelijk dat samenwerking binnen ons bedrijf heel belangrijk is. Wie in staat is om goed samen te werken en samen hetzelfde doel nastreeft, werkt meteen mee aan de duurzaamheid van zijn job en het hele bedrijf.

Waarden

Als bedrijf streeft Cebeo naar een zo optimaal mogelijk resultaat, maar tegelijk gaat in ons bedrijf veel aandacht naar de menselijke dimensie. De structuur is op mensenmaat, in onze werkomgeving staat de medewerker centraal. Samenwerking is een essentiële voorwaarden in alles wat we doen.

Lees meer over de visie en waarden van Cebeo.

Kijk bij de testimonials en lees wat onze medewerkers vinden van Cebeo als werkgever!