Opleiding & Begeleiding

Opleidingsprogramma met Europese steun

Cebeo hecht veel belang aan de voortdurende opleiding van onze medewerkers. Mede dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) kan Cebeo meer opleidingen organiseren over thema’s die de sociale vaardigheden en digitale vaardigheden bij medewerkers verder ontwikkelen, alsook over thema’s die sterk inzetten op bedrijfsinnovatie.

Deze opleidingen ondersteunen onze medewerkers in hun groei, in lijn met onze bedrijfsvisie. 

Dit specifieke opleidingsproject, dat loopt tot eind september 2018, wordt gesteund door het Europees Sociaal Fonds voor het maximale subidiebedrag.

Lees hieronder verder en verneem meer over de opleidingsmogelijkheden bij Cebeo.

Om maar eens een cliché uit de kast te halen: je bent nooit te oud om te leren. En voeg daar meteen maar 'te jong' en 'te slim' aan toe. In onze sector geldt dit motto zeker, want werken in de elektrotechnische branche vraagt specifieke kennis en dat niet alleen op technisch vlak.

Opleidingsbibliotheek

Daarom hecht Cebeo veel belang aan de voortdurende opleiding van onze medewerkers. Een overzicht van onze interne en externe opleidingen is continu raadpleegbaar in onze opleidingsbibliotheek. Intern zijn er vakspecialisten van Cebeo die de opleidingen geven, extern wordt er samengewerkt met instanties die kwaliteit garanderen.

Coaching

Maar leren betekent ook kennis doorgeven. Dat is eveneens essentieel binnen onze organisatie: we leren van elkaar om zo een betere onderneming te worden. Medewerkers worden ook begeleid en gecoacht door hun leidinggevende.