Testimonials

Jo
IT Support
IT

Wat mijn job bij het IT support team zo boeiend maakt? De innovatieve aanpassingen en de continue verandering in het IT vakdomein zelf, de vele sociale contacten vanuit onze supportrol en de teamspirit zijn de voornaamste ingrediënten van mijn job en het beste recept tegen routine en verveling!

IT wordt voor de dagelijkse werking van Cebeo en onze business ook steeds belangrijker.

In de 15 jaar dat ik deel uitmaak van de Cebeo familie, heb ik ervaren dat je hier de kans krijgt om je steeds verder te ontplooien.
De mogelijkheid die ik enkele jaren geleden kreeg om vanuit logistiek door te stromen naar het IT support team, heeft me geholpen om een beter beeld te vormen van de verwachtingen van mijn collega’s en hen daadwerkelijk te helpen.

Sandrine
Intern Specialist Verlichting
Verkoop

Ik deel sinds 21 jaar lief en leed met mijn collega’s van Cebeo. In de loop der jaren heb ik me kunnen ontplooien in een gevarieerde en afwisselende job. Elke dag in de showroom is een nieuwe dag zonder routine: alle vragen van onze klanten zijn anders, wat voor mij telkens opnieuw de kans betekent om een beroep te doen op mijn technische en decoratieve kennis.

Het contact met de klanten en de klantenbinding in de loop der jaren is voor mij en de andere interne specialisten heel aangenaam.

Cebeo heeft me steeds de mogelijkheid gegeven om opleiding te volgen om me op niveau te brengen. Zonder nog te spreken van de collega’s waarop ik dagelijks kan rekenen om mijn kennis te perfectioneren.

Ik kan iedereen die punch heeft en van uitdagingen houdt, van dagen die telkens anders lijken en van teamwerk alleen maar aanraden om bij ons te komen werken! We zullen u graag verwelkomen en branden van ongeduld om onze kennis te delen.

Alexander
CEO

Cebeo staat voor mij synoniem voor stabiliteit, vooruitstrevendheid, passie en klantgerichtheid. Werken voor Cebeo vraagt veel energie, maar er wordt meer energie teruggegeven dankzij onze sterke marktpositie en de voldoening die we krijgen van onze klanten en leveranciers. De getuigenissen van de collega’s liegen er zeker niet om!

Dankzij onze klantennabijheid kunnen we ook ons iedere dag verder bekwamen en blijven groeien in competentie en ervaring.

Bij Cebeo zijn we ‘On The Move Together’: ik kan me iedere dag verrijken dankzij de vele contacten en de variatie in mijn job. Kortom, ik vind Cebeo een bijzonder boeiend bedrijf om voor te werken en om te mogen leiden!

Sven
Product Manager
Aankoop

Cebeo geeft jonge mensen - met of zonder ervaring - een kans en helpt hen te groeien in hun job. Ik word van nabij opgevolgd en gestimuleerd met feedback en opleidingen. Zo kan ik mijn talenten ontwikkelen en blijf ik me goed voelen in mijn uitdagende en afwisselende job.

Ik werk in een jong en dynamisch team dat samen voornamelijk projecten uitwerkt en opvolgt en waarbij iedereen inspraak heeft. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de aan- en verkoopafdeling krijg ik inzicht in zowel de marktsituatie als in de technologische evoluties. Hierdoor ontstaat er een hechte band met mijn collega’s.

Johan
Afdelingsverantwoordelijke Outbound
Logistiek magazijn

Werken bij Cebeo, is werken in een grote familie, waar er ruimte is voor overleg en waar de collega’s elkaar bijstaan en helpen. Hier is er ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing, ideeën zijn bespreekbaar en kunnen eventueel uitgevoerd kunnen worden als ze bijdragen tot de verbetering van de werking of de structuur.

Bij Cebeo werken we samen om het doel te bereiken: iedereen kan zijn inbreng doen en waardeert elkaars ideeën. We werken in een grote structuur, maar waarden zoals vriendschap, overleg, samenwerking en ontplooiing zijn hier nog van belang!

Nathalie
Nationaal Debiteurenbeheerder
Financien & administratie

Sinds ik aan de slag ben bij Cebeo, ga ik dagelijks met een goed gevoel werken. Dit is voor mij toch één van de belangrijkste zaken. Ik krijg hier vertrouwen en de nodige ondersteuning van mijn verantwoordelijke. Er wordt er benadrukt dat ik géén nummer ben, maar echt deel uitmaak van een team binnen een nationaal bedrijf dat vooruit wil. Cebeo geeft mij verantwoordelijkheden en kansen om mezelf verder te ontplooien.

Delphine
Controller
Financien & administratie

Cebeo is een groot bedrijf waar ik toch kan werken in een familiale sfeer.

Fijne collega's, en een afwisselende job waarin ik mezelf kan ontplooien.

Peter
Technisch-Commercieel Bediende
Verkoop

Ik solliciteerde bij Cebeo omwille van het familiale karakter, de nationale spreiding en de stabiliteit van het bedrijf. Dat het filiaal van Hasselt op een ideale locatie ligt voor mij om met de fiets te komen vind ik handig meegenomen voor mijn conditie en het milieu. Ik werd snel opgenomen in de hechte groep collega's en na een inwerkperiode draai ik nu mee in de commerciële binnendienst. Ik leer nog elke dag bij, op zowel technisch gebied als op vlak van omgang met onze klanten.

Roy
Toonbankmedewerker
Verkoop

Als vrij nieuwe toonbankmedewerker heb ik bij Cebeo de kans gekregen om mijn technische kennis en mijn commerciële achtergrond te combineren. Op deze manier kan ik de klanten zo goed mogelijk met raad en daad bijstaan.

Een van de sterkste punten van Cebeo als werkgever is de goede teamgeest die hier heerst.

Deze sterke collegialiteit zorgt ervoor dat wij ons allemaal samen inzetten voor het geheel.

Tom
Technisch-Commercieel Bediende
Verkoop

Het spreekt me sterk aan dat ik mijn job kan uitoefenen in een collegiale sfeer. We stralen dat ook af naar de klanten. Het bedrijf geeft ons ook de mogelijkheden om die sfeer met de collega’s te creëren.

In onze branche is het ook belangrijk om bij te blijven. Ik krijg ruim de kans om me bij te scholen en opleiding te volgen.

Bij Cebeo bestaat er een mooi sociaal kader, er wordt nog gepraat… gelukkig!